PILGRIMSPASS OCH CERTIFIKAT

VADSTENA

PILGRIMS-

CENTRUM

Glöm inte pilgrimspasset!

Skaffa Saint Birgitta ways pilgrim passport innan du börjar vandra längs Birgittavägarna. I pilgrimspasset kan du samla stämplar vid kyrkor och heliga platser längs leden. Med passet missar du heller inga pilgrimserbjudanden som finns hos de aktörer som är anslutna till Pilgrim's Welcome.


Pilgrimspasset kan beställas från Vadstena pilgrimscentrum. Det finns även att köpa (Swish) i kyrkorna längs leden som finns utsatta på vår digitala karta samt på alla Pilgrim's Welcome.

PRIS
20 kr + porto

Pilgrimscertifikat

När du kommit fram till Vadstena kan du få ett välsignat pilgrimscertifikat utfärdat från Vadstena Pilgrimscentrum, som ett minne och bekräftelse på att du nått ditt pilgrimsmål. I Santiago eller Nidaros vill de att pilgrimen ska ha vandrat minst 10 mil av leden för att utfärda ett certifikat. Vi har såklart certifikat för er som vandrat 10 mil och längre, men även andra certifikat där det räcker med att du själv uppfattar dig som pilgrim och därför besöker pilgrimsmålet Vadstena klosterkyrka. För att erhålla ditt pilgrimscertifikat besöker du Pilgrimscentrum på plats i Vadstena.

KONTAKT


PILGRIMSCENTRUM

Klostergatan 7
592 30 Vadstena

Tlf: 0143 - 105 71
info@pilgrimscentrum.se

PILGRIMSCENTRUMS
ÖPPETTIDER


se hemsida

FÖLJ OSS

© Allt är dig givet!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "samtycker" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Jag samtycker